Хотел Анхеаул. Независимост 32

062/577713:0885971313

Заявка за резервация

www.anheabg.com

Семеен хотел„Анхеа”-Уют и Топлина в центъра на града. Разположен в стилна и автентична сграда в най-оживената и комуникативна част на Велико Търново. Фасадата е към главната улица „ Независимост” (носеща в миналото имената:„Тьрговска”, „ Макензен”, Мария Луиза”, „Булевард”), като от някои стаи се открива приказна гледка към стария град и хълма Царевец.Разполагаме с 10 стаи,отлично климатизирани, стилно и уютно обзаведени , лятна, цветна градинка с алпинеум и паркинг, намиращ се на гърба на хотела.Постарали сме се да запазим приглушената и уютна атмосфера на отминалите епохи и същевременно с това да създадем всички необходими условия за един пълноценен и приятен престой. Уникалното ни местоположение е само една от причините да отседнете при нас. За да се убедите и в другите ни предимства, заповядайте при нас: • Ако сте почитатели на шумните тълпи и заведения, предлагащи забавления и купон целодневно- ние сме в непосредтвена близост до най-оборотните и посещавани места в града. • Ако сте по бизнес или фирмено събитие, нашето предимство е , че в околността са основните административни и търговски офиси и сгради , предлагаме и специални оферти за корпоративните си клиенти • Ако сте студенти задочно обучение или магистри, ще Ви настаним на ниски цени, в стилни стаи с всички екстри.Художественият факултет и Пети корпус на университета е на няколко крачки от нас • Ако предпочитате събитийния туризъм- всички шествия и паради минават покрай нас. • Ако искате да се докоснете до чара на отминалите епохи , посещавайки известните културно- исторически паметници на Велико Търново- улицата , на която сме разположени, минавайки покрай редуващите се модерни сгради и търговски центрове с малки дюкянчета и автентични стари сгради , ще Ви отведе до най-атрактивните забележителности . • Ако сте почитатели на екотуризма и некомерсиалните , забравени, но великолепни кътчета, Ние с удоволствие ще Ви разкрием тази малко популярна страна от лицето на старата столица , нашепваща тайни от отминали времена и и разкриваща уникалната , красива природа на китния град Велико Търново, предоставяща отлични възможности за рекреация и отдих. • Ако обичате спокойствието и сте любители на малките и неподправени неща, ние с удоволствие ще Ви посрещнем и ще се постараем да останете доволни и да се върнете отново при нас . Заповядайте при нас. Защото "Уютът се крие в малките и добре подбрани неща". http://www.anheabg.com

Стандартна оферта
 Тип настаняване  Промоция за 1    Над10нощувки
 Единична стая  27    20
 Двойна стая  40    30
 Тройна стая  50    40
 Студио  45    35
 Студио за 3-ма  55    40
 Студио за 4-ма  60    45

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.

Скъпи клиенти, тъй като сте важни за нас ,ние разбираме потребността Ви от хотелски услуги на по-ниски цени и същевременно с добро качество в настояще време.
За това ние от хотел „Анхеа”се заехме и разработихме най-оптималния вариянт.
С радост и надежда да сме отговорили на Вашите нужди и потребности,Ви предоставяме новият си продукт наречен :

„ПАДАЩИ ПРОМОЦИИ ЗА ЗИМНИ ЕМОЦИИ ”


*Зимна ПРОМОЦИЯ*

Тип стая Лева
Самостоятелна стая 27,00
Двойна стая 40,00
Тройна стая 50,00
Студио 2-4 души 45,00 - 60,00

"ЗИМНА ПРОМОЦИЯ ЗА
СТУДЕНТИ И ДЪЛГО-ОСТАВАЩИ КЛИЕНТИ"
Единична стая - 20 лв.
Двойна стая - 30 лв.
Тройна стая - 40 лв.
Студио за 4ма - 45 лв.
Промоцията се отнася за всеки клиент реализирал приблизително 10 нощувки(по-договаряне). В обявената промоция не е включена закуска, като при желание от страна на клиента тя може да бъде доплатена както следва: 3 лв. на човек.

ПРОМОЦИИТЕ НЕ ВАЖАТ ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ.
ПРОМОЦИИТЕ ВАЖАТ ДО 20.3.2017г.