Хотел Бряста
Велико Търново


местност Бряста

0899 134 444

Заявка за резервация

www.bryasta.com

Местността Бряста се намира на 8 километра южно от средновековната столица Велико Търново, по пътя между градовете Велико Търново и Габрово. В непосредствена близост е град Дряново, където са разположени известният Дряновски манастир „Св. Архангел Михаил” и пещерата „Бачо Киро”.

Комплекс „Бряста” е разположен в гориста местност в непосредствена близост до Дряновската река, което прави комплексът изключително подходящо място както за активен отдих, така и за провеждане на фирмени и семейни мероприятия.
Хотелската част е с общ капацитет 70 легла, разположени в 6 отделни къщи, като всяко от помещенията е със самостоятелен вход. На разположение на гостите са 7 двойни стаи със спални, 8 двойни стаи с отделни легла, 4 тройни стаи, 4 студиа и 4 апартамента категория лукс. Всички стаи са оборудвани с телевизор, кабелна телевизия, самостоятелна баня и тоалетна, локално отопление. Апартаментите и студиата разполагат с минибар и бани оборудвани с джакузи.
Хотелски комплекс Бряста съчетава уникална атмосфера, спокойствие и изискан лукс.

Ресторант Бряста разполага с 80 места и 2 ВИП зали с по 10 места, осигуряващи уют и дискретност. В ресторантът гостите могат да се насладят на традиционни български ястия и специалитети, отбрани вина и напитки. За комфорта на гостите се грижи екип от професионални готвачи, които ще задоволят всеки вкус и изисквания. В лятната градина и барбекюто, разполагащи с общо 120 места, има възможност за приготвяне на агнешко чеверме и ястия на пещ, които са непреодолимо изкушение за ценителите на традиционната българска кухня.

Басейнът на комплекса, напомнящ средиземноморски курорт е мястото, където гостите ни могат да се отърсят от изпъленото с напрежение и стрес ежедневие и да се насладят на наистина възстановяващо и тонизиращо изживяване. За малките ни гости разполагаме с детски басейн.
За бизнес гости и корпоративни клиенти е на разположение конферентна зала с капацитет 35 - 40 човека. Залата е оборудвана с мултимедия, екран, озвучаване и флипчарт.
За оптимално удобство и безпроблемно провеждане на различен тип мероприятия, конферентната зала може да бъде подредена според желанията и нуждите на клиентите.
С удоволствие ще организираме кафе паузи, работни обяди и коктейли според условията и желанията на клиентите.


Цени 2010
 Тип настаняване  04.01.2010 - 31.03.2010      
 Единична стая  45.00      
 Двойна стая  60.00      
 Тройна стая  70.00      
 Студио  100.00      
 Апартамент  130.00      

Посочените цени са в лева, на база BB - нощувка и закуска.