Хотелски апартамент България
Велико Търново


ул. Васил Левски 14 в

0878 835 048

Заявка за резервация

www.tarnovo-rental.com/apartament-bulgaria.php

Четири хотелски стаи с капацитет за настаняване 1-9 гости.

Предлагаме на Вашето внимание хотелски апартамент България, който отговаря на най-високите изисквания за настаняване на туристи и провеждане на бизнес срещи. Апартаментът е обслужван от водещата фирма за управление и отдаване под наем, която обслужва и други подобни обекти във Велико Търново. На туристите и гостите на Велико Търново са предоставени множество услуги, с помощта на обучен и квалифициран екип.

Хотелски апартамент България разполага с четири елегантно обзаведени хотелски стаи, като две от тях са със самостоятелен санитарен възел и голяма спалня, а останалите две стаи ползват един санитарен възел и са с две единични легла. Всички стаи имат възможност за настаняване на допълнителен човек.

Всяка стая е оборудвана с модерно хотелско обзавеждане, плазмен телевизор с 60 телевизионни канала на английски, немски, френски език, достъп до безжичен интернет и мини бар.

Апартаментът не разполага с кухня, но за това е предвиден рум сервиз и доставка на храна по домовете. В непосредствена близост до апартамента са ресторант Щастливеца, Пицария Темпо, Ресторант Его.

Цени 2009
 Тип настаняване  01.01-20.12      
 Единична стая  20      
 Двойна стая  45      
 Тройна стая  55      
 Студио  50      
 Апартамент  160      

Посочените цени са в лева, на база BO - само нощувка.

За повече от 5 дни цената на човек в двойна стая е 15 лева